Ποιοι είμαστε

To Serres Premio αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων, μελών της ΛΑΜΣ (Λέσχη Αυτοκινήτου & Μοτοσικλέτας Σερρών) που εξειδικεύεται στην διοργάνωση  αγώνων και event μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το έπαθλο Serres Offroad Premio είναι πλέον ένας θεσμός. Ξεκινώντας το 2016, με εμπειρία όμως πολλών ετών, δημιουργήθηκε ένα έπαθλο το οποίο αποτελείται από 4 έως 5 αγώνες ανά έτος. Οι αγώνες αυτοί, είναι αγώνες μοτοσυκλετών εκτός δρόμου με χαμηλό κόστος, ώστε να καταφέρουμε να φέρουμε όσο το δυνατόν πιο πολλούς νέους στο χώρο της εκτός δρόμου μοτοσυκλέτας. Ταυτόχρονα οι αγώνες του Serres Offroad Premio αποτελούν τον πιο ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο προπόνησης ή διασκέδασης παλαιότερων και έμπειρων οδηγών. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν αναβάτες με δελτίο της ΑΜΟΤΟΕ που κατέχουν μοτοσυκλέτα Enduro, Motocross ή Trial. Οι αγώνες διεξάγονται στον νομό Σερρών από την έμπειρη ομάδα της Λέσχης Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας Σερρών.

Στις αρχές του 2018 διργανώθηκε από την ομάδα του Serres Premio το πρώτο Offroad TrackDay στην πίστα motocross του αυτοκινητοδρομίου Σερρών. Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε απ'όλους ιδιαίτερα επιτυχημένη γι'αυτό και θα επαναληφθεί σύντομα.

Επίσης η ομάδα διοργάνωσε πολλούς αγώνες enduro του πανελληνίου πρωταθλήματος και του πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος.

Συνεχίζουμε με κέφι και αγάπη για τον πολύ όμορφο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ασφάλεια

αποτελεί τον πρώτο στόχο των διοργανωτών

Οι αγώνες διοργανώνονται με standard παγκοσμίου επιπέδου και η ασφάλεια των αγωνιζομένων αποτελεί τον κυρίαρχο στόχο της οργάνωσης.

Σχεδιασμός Αγώνα

Ειδικές- Απλές διαδρομές

Τόσο οι απλές διαδρομές, όσο και οι ειδικές σχεδιαζονται ώστε να μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των έμπειρων αναβατών, αλλά να είναι και προσιτές από τους νέους αναβάτες

Χρονομέτρηση - αποτελέσματα

Επαγγελματισμός και αξιοπιστία

Η χρονομέτρηση των αγώνων γίνεται από πιστοποιημένους χρονομέτρες της FIM και με υλικά που χρησιμοποιούνται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro.

Επικοινωνία

serrespremio@gmail.com

    Aris Liougas     +30 6985077030

Christos Pouftas  +30 6973206474